КАК СЕ ИЗПЪЛНЯВА МАСАЖ В ОФИСА?

hr
Офис масажът се изпълнява от квалифициран терапевт през дрехите и върху специален за целта стол. Непрофесионален е масажът, изпълнен, докато клиентът е пред компютъра. Офис масажът  включва комплекс от техники, като акупресура, омачкване на ригидните мускули, разтягане и мобилизация, при показания — наместване на прешлени и стави. Това ще облекчи сковаността и болката и ще повиши кръвооросяването в главата и главния мозък. В резултат, след 15 минути човек се чувства тонизиран и с повишена работоспособност.

ЗАЩО МАСАЖ НА РАБОТНОТО МЯСТО

от МОКУСÓ СТУДИО?

Помогнете на служителите си за запазване на здравето и благосъстоянието на работното им място! Направете нещо нетрадиционно – заменете кафе паузата или поредната цигара с тонизиращ масаж на работното място. 15-минутен масаж на работното място зарежда служителите ви отново с енергия!

С КАКВО ОФИС МАСАЖЪТ Е ПО-РАЗЛИЧЕН ОТ ОСТАНАЛИТЕ МАСАЖИ?

Офис масажът е комплекс от похвати и техники, адаптиран за специфичните нужди на офис служителите.

КАК СЕ ИЗПЪЛНЯВА?

Офис масажът се изпълнява през дрехите върху специален за целта стол. Не се ползват масажни масла.

КОЛКО Е ВРЕМЕТРАЕНЕТО?

Офис масажът продължава точно 15 мин. Първите 10 служат за релаксация. През последните 5 минути служителят се тонизира и енергизира, за да може да се завърне в трудовия процес и да бъде максимално ефективен.

ЕФЕКТА ОТ МАСАЖ НА РАБОТНОТО МЯСТО

Офис масажът повишава производителността и ефективостта с от 25 % до 70% – в зависимост от конкретните обстоятелства и човек.

Побързайте! Направете своята резервация за
ОФИС МАСАЖ НА РАБОТНОТО МЯСТО !!!

РЕЗЕРВИРАЙ СЕГА!

Масажно студио

„МОКУСÓ“

Mokuso Studio Massage

гр.София, ул.Бигла 18

Телефони

(+359) 0895 874 877

(+359) 0887 133 580

(+359) 0876 442 527

Електронна поща

mokusostudio@gmail.com