РЕЗЕРВАЦИЯ НА ОФИС МАСАЖ НА РАБОТНОТО МЯСТО!

hr

Ние предлагаме една уникална услуга –  МАСАЖ В ОФИСА, максимално адаптиран офис масаж към използването на офиса на клиента. Можете ли да повярвате, че само 15 минути на ден, са необходими на човек за да възстанови изразходваните сили и вместо да поеме поредната чаша кафе или да изпуши следващата цигара, служителят може да се подложи на тонизиращ масаж. Офис масажите, логично водят до напълно логичен резултат – увеличаване на производителността на служителите в офиса!

РЕЗЕРВИРАЙ ЧАС САМО С НЯКОЛКО КЛИКА

ВНИМАНИЕ! С тази резервационна форма можете да изберете и резервирате САМО ЕДИН час за масаж на сесия! Два и повече часа можете да резервирате след последователно извършване на резервацията наново. Моля прочетете точки 8,9 и 10 от инструкциите за резервация.

За да резервирате час за Офис-масаж, следвайте стъпките:

 1. Изберете МЯСТО за масажа от падащото меню „Изберете къде:“
  МОКУСО GS 1 (БТПП) или
  – Сименс България

 2. Изберете УСЛУГА от падащото меню „Офис масаж“

 3. Изберете ДЕН от календара – свободните дни са оцветени в бял цвят

 4. Изберете ЧАС от календара – свободните часове са оцветени в бял цвят

 5. Продължете резервирането с попълване на Вашите данни – ИМЕЙЛ, ИМЕ  и ТЕЛЕФОН .

 6. Ако желаете да отмените избрания от Вас час или да насрочите друг, моля натиснете първо бутона CANCEL на формата за резервация. След това можете да резервирате час наново!

 7. Ако желаете да продължите и да завършите резервацията за избрания от Вас час и ден, моля натиснете бутона SUBMIT на формата за резервация.

 8. Страницата ще потвърди , чрез надпис УСПЕШНА РЕЗЕРВАЦИЯ! и ще ви прехвърли към началната страница на сайта.

 9. Ако желаете да резервирате НОВ час за същия или за друг ден, натиснете бутона РЕЗЕРВИРАЙ ЧАС и повторете процедурата наново!